Bugs and Butterflies 10 år - så kom mönstret till

Bugs and Butterflies 10 år - så kom mönstret till

Mönster, en övning på konstskolan jag gick, jag tyckte det var rätt tråkigt och jag ville bara måla på mina stora oljemålningar. Men något fastnade iallafall, några år senare när jag suttit höggravid och tecknat i soffan för att jag inte orkade annat så började jag se mönster i mina teckningar. Så efter lite hjälp av min tidigare ”majje” fräschade jag upp mina kunskaper från konstskolan och då blev mitt första mönster just ”Bugs and Butterflies”. Och den här gången tyckte jag det var så roligt och inspirerande att skapa ett flow av mina tecknade fjärilar och blommor. Och till slut så blev det också att vi gjorde både kuddar och brickor med Bugs & Butterflies, när vi väl bestämt oss för att starta vårt företag Nadja Wedin design och ställa ut på Formexmässan för första gången.

Det var en sån underbar känsla att hålla en bricka i handen, lägga huvudet på en sammetskudde och det var mina mönster på, och det var som om teckningarna fick ett annat liv, en helt ny funktion i och med att de satt på en sak som jag kunde ta på, och pirret när vi skulle lansera dessa på vår då rätt enkla hemsida var så spännande, att vara med på Formex första gången och möta potentiella kunder var så stort. Och mötet blev bra, ni tyckte om mönstret och det har sedan dess funnits med i vårt numera lite större sortiment. Men "Bugs and Butterflies" kommer för alltid vara startskottet på den här resan med vårt företag. Vi var ju helt oerfarna när vi bestämde oss för att dra igång, vi fick lära oss hur man gjorde på vägen och vi lär oss fortfarande. Nu har vi klarat oss i 10 år och nu siktar vi på 10 år till! 

Just nu, från 8/8 till 14/8 får du 20% på nästan allt (inte möbler) från mönstret Bugs and Butterflies. Erbjudandet adderas automatiskt när du lägger till något i kassan. 

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.