En dröm som går i uppfyllelse

En dröm som går i uppfyllelse

Ända sen jag fick börja göra sängkläder för Hemtex så har jag drömt om att även kunna göra det i vårt eget företag. Men det krävs en ganska stor investering att tillverka en produkt som sängkläder, och vi har fram tills nu inte vågat oss på detta, med tanke på att det kan bli kostsamt om det inte skulle funka. Men någon gång ska man våga, och nu gör vi det, må det bära eller brista, för jag skulle ångra mig om vi aldrig ens gjorde ett försök. 


Så nu äntligen så ska jag få bädda här hemma med några av de mönster som finns på hemsidan. Jag kan ärligt säga att det var lite svårt att välja vilka mönster som vi skulle välja så här första gången vi försöker. Det är lite som att välja eller välja bort några av sina barn. För mina mönster lite som det, mina kreativa barn. Jag kommer ihåg hur de kom till, hur jag kände den dagen jag blev klar med ett mönster och vad som inspirerade just då.


Det är en härlig känsla att kunna bocka av en dröm och det gör att man fortsätter våga tro på sig själv, för ni som följer mig vet hur jag brottas med självförtroendet till och från, hur man en dag kan känna sig på topp, för att nästa falla ner i något icke-kreativt svart hål. Men idag känns det fantastiskt och ikväll ska jag krypa ner i sängen, omgiven av mina mönster och så ska jag sova gott och drömma om att ni kommer älska dessa lika mycket som jag gör.

Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.